Smile sikett :))


Shawty is a eenie meenie miney mo lova haha ok blabla and bla aku tau aku merepek sumpa taktau nk cakap ape kt blog niey err tp takpe idea dtang dengan tibe tibe huahuaa .
Yeahh as usual hari ni saya berpuasa yee anak anak *mcm haziqah seorang jea puasa haha
So aku lapaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr bile nk buke ? haha lame lagi bole perut aku da nyanyi lagu justin bieber da niy haha tapi takpe kite kn kene sabarr :))
And sape nk tau ari sbtu niey kn SAB ade skola ganti hell no macam malas jea nk pergi haha yeahh nur haziqah mmg mlas terima kasih *perasan cehh
Ok pape jea yang penting sekarang niey is ..... kerja kursus geo and sej aku tk siap lagi , bestnyee peace sikett haha . ehh tp knn kn sej da nk siap da haha mcm keling kn aku haha yeahh bak kate cikgu rosilah "putar alam".
Wtv laa gile yang penting sekarang niey da nak raye yyyyyyeeeeeeaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy !!!!!
Haha cehh mcm tk saba jea kn nk raye padahal aku slalu ckp "raye thon niey msti mcm tk best kn" haha see sape yang tergedik gedik nak raye , haziqah kn hee .
Ok pape jea aku penat laa bye .
Hello silent readers terima kasih kerana membaca post aku yg tak seberapa nii,baca lagi kayy?Much love xoxo :*

Semua dalam blog ini adalah hak milik Ieykaa